Logo
Ügyfélszolgálat:
(H – P 9:00-17:00)
0 db
za 0,00 Ft
A kosár üres
Kérdés esetéen vegye fel velünk a kapcsolatot
  1. Bevezetés
  2. ÜZLETI FELTÉTELEK

1. Amikor az online áruházban árut vásárol, minden egyes termékre fel van tüntetve az adott termék vételára.  A vételár mindig tartalmazza az Áfát. A feltüntetett vételárak csak a www.karora1010.hu online áruházban érvényesek.

2. A RENDELÉS MEGSZÜNTETÉSE: A már elküldöttmegrendeléstmégleheteségestörölniaddig a pillanatig, mígnincs a rendeléstőlunkvisszaigazolva. A már visszaigazoltmegrendeléstnemlehetségesmegszüntetni. Köszönjük, hogyelőreátgondoljákmitszeretnénekvásárolni, ésnemokoznakfeleslegesproblémákatnemátgondoltrendelésekkel.

3. Az árura vonatkozó tulajdonjogok csak akkorrugázódnak át a vevőre, amikor az áru át van adva es ki van fizetve. Az áru átvételekor mindig ellenőrizzék le, hogy a csomagolás nincs e megkárosodva. A csomagolás vagy a termék károsodása esetén kérjük, lépjen velünk azonnali kapcsolatba e-mailen: znackovyshop1@gmail.com

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

1. A megrendelésátvételeutána lehető leghamarabb, de legkésőbb 4-5 munkanapon belül el küldjük Önnek az árut, de persze csak akkor ha az adott terméknél nincs feltüntetve más szállítási határidő. Több termék megrendelésénél fogunk igyekezni az árut egyszerre szállítani, de ha valameyikterméknél hosszabb a szállítási határidő, akkor első sorban a raktáron lévő terméket fogjuk kiszállítani, es utána majd csak a hosszabb szállítási határidőt igényelt terméket.

2. Azönmegrendelését (adásvételiszerződésjavaslat) visszaigazoljukmindenmunkanapemailenvagytelefononkeresztüla megrendelésbeérkezéseután7 óránbelül. A visszaigazolásután a megrendelés már adásvételiszerződésnekfogszámítani. A megrendelésttörölnilehetaddig a pilanatigamígnincsáltalunkvisszaigazolva.

3. Fenntartjuk a jogot a szállítási idő megváltoztatására (a vásárlási szerződés megkötésének megerősítése előtt), ha a beszállító nem tudja betartani a szállítási határidőt (bár milyen okból kifolyólag). Ebben az esetben fogjuk önöket erről késedelem nélkül informálni. Igyekszünk vásárlóinkat rendszeresen informálni. Sok éves tapasztalat után tudjuk, hogy előfordulhat, hogy a beszállító nem tudja betartani a szállítási határidőt.

4. Az áru SZEMÉLYES ÁTVÉTELE: Az internetes áruház karora1010.hu üzemeltetője nem teszi lehetővé ügyfelei számára az áru személyes átvételét.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

Magyar DPD posta utánvétellel 990 HUF

Magyar Transoflex utánvétellel 990 HUF

Magyar posta bank számlára való előfizetéskor 0 HUF

FIZETÉSI OPCIÓK

1. utánvéttel, 2. Előfizetésbank számlára

ÁRU VISSZAKÜLDÉSE

Az ügyfél a törvény 12. §-a értelmében értendő. sz. 391/2015 Coll. a fogyasztóvédelemről a háztól-házig történő értékesítés esetén jogosult bár milyen ok feltüntetése nélkül ,az áru átvétele utáni naptól számítva 14 munkanapon belül,viszzalépni a szerződéstől . Erről az vásárló köteles minket előre emailen znackovyshop1@gmail.com informálni, másképp jogosultak vagyunk a visszatérített árut nem átvenni. Ha a szerződés szóban lett megkötve, ahhoz hogy az ügyfél visszalépjen elég egy bármilyen egyszerű felmondási levél. Abban az esteben, ha az árut a vásárlástól számítóan 14 napon belül visszaküldi, szükséges kitölteni a SZERZÖDÉS FELMONDÁSA kérdöívet.

Ilyenesetben a visszaküldöttárutátvesszük. A terméknek sértetlennek és teljesnek kell lenniük,  nem szabad megjeleníteniük a használat jeleit, az eredeti csomagolásban és a vásárlás igazolásával együtt kell lenniük, amely az áruval együtt lett elküldve (pl. jótállási levél, használati utasítás, eredeti számla). A visszaszállított termék szállítási költségét a vásárló állja. Utánvétellel visszaszállított áru nem lesz átvéve.

Az áru visszaküldése és ellenőrzése után az ügyfélnek visszatérítjük az áru teljes árát. Amint beérkezik a szerződés felmondása legkésőbb 14 napon belül visszaüldjük a teljes összeget. Az áru beszállítója vállalja, hogy visszafizet minden költséget, amelyet a vásárló a szerződés alapján kifizetett, a szállítási és a postai költségekkel együtt. (A költségeket az áru visszaküldésekor fizeti a vásárló.)

Abbanazesteben, ha az áru nemmegfelelő, kitudjukcserélni, de VIGYÁZAT! csakakkor ha a nemigényeltáru nemvolthasználvaésnincskárosodva. Csereeseténaz áru átvételétőlmax 2 naponbelülkésedelemnélkülinformáljanakminketemailenkeresztülznackovyshop1@gmail.com. AZ ÁRUT NE KÜLDJÉK VISSZA UTÁNVÉTELLEL !!!

A szerződés felmondása kédőívet letőltheti ITT

KELLEMES VÁSÁRLÁST KÍVÁNUNK ...


Iratkozzon fel hírlevelekre

Hol vásárolhatunk az Egyesült Államokban?

Bank számlára való fizetés esetében Magyarországon belüli szállítás ingyenes
Van saját órásunk
100% garancia az eredetiségre
Pénzvisszafizetési garancia
Egyedi árak
Széles márka választék
Ajándék a rendeléshez